Vivaldi Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 http://motoryzacja.interia.pl/samochody/pr...-megane,1360533 nazwa kosmiczna, jakoś bardziej brzmi już zadomowione Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ja chcę Megane Sedan!!! Ten przód nie wydawał mi się zły, ale ta atrapa z Clio do mnie nie przemawia :-/ Natomiast tył bardzo ładny, podoba mi się. Kilka poprawek i będzie nieźle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 W Europie pewnie nadal będzie się nazywać Megane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 podoba mi się, ma wreszcie normalny szybkościomierz i dużo ładniejszy przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ja chcę Megane Sedan!!! Ja juz mam :) rocznik 99 ale zawsze:P A ten nowy sedanik jest superowy :) Za 7 lat sobie takiego kupię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 1 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 to nie ja napisałem : "ja chcę Megane Sedan" ;-) ja też jużmam 99r i to nawet Scenic Megane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Troche mnie boli, że będzie produkowany kajś tam w Turcji czy Bóg wie gdzie, i sprzedawany pierw tam ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Auto ciekawe lecz ja jestem przeciwnikiem sedanów bo według mnie te auta są nie praktyczne :). Hatchback lub Kombi i nic innego mnie nie interesuje :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Leman666 poprzedni sedan też był w Turcji produkowany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 No śliczna po prostu. Może kiedyś (za 10 lat :-| ) będzie mnie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 żony Thalia też w Turcji była i jest nadal klepana :) swoją drogą każde nowe Renault jest piękne bo francuzi robia piękne samochody :) Mi się marzy Vel Satis lub Avantime ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 A mi się podoba, tylko wygląda na sklejenie z tyłu Forda Mondeo, a z przodu tak jakby coś z Clio wzięli ;/ Niemniej wolę mojego Grandtoura. I z wyglądu i z praktyczności. Natomiast przy wyborze Megane Hatchback a Sedan, wygrywa Sedan :) IMHO oczywiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Przód Laguna, a tył to niestety nowe Mondeo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 To akurat nie jest wadą, że tył nawiązuje nieco do Mondeo Mk IV, bo ten ostatni to piękne bydle jest ;-) No ale ten nowy Megane sedan vel Fluence podejrzewam, że znowu zaskarbi sobie wiele sympatii na naszym rynku. Ja w sumie zawsze niechętnie patrzyłem na sedany (właśnie ze względu na mniejszą niż hatchback funkcjonalność) ale odkąd nim jeżdżę, przekonałem się do tego typu nadwozia, bo po pierwsze wreszcie bez problemów zapakowałem rodzinę na wakacje a po drugie takie jakby bardziej "eleganckie" jest autko w sedanie. Mnie się ten Fluence podoba, koniecznie z tym jasnym wnętrzem! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 a mi się akurat podoba FLUENCE takie jakie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi