lizard766 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Witam Czy ktos potrafi mi dokladnie podpowiedziec jakie są poduszki silnika w wyzej wymienionym modelu ,chodzi mi o poduszki poza główna olejową która mam juz wymianioną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Podjedz do ASO i zapytaj - Pan ci napisze symbole - przy okazji dowiesz się po ile mają. Ja z prawie każdą pierdołą jade do ASO - czasem można się mile rozczarować. Jesli coś jest jednak za drogie to szukam źródeł alternetywnych. Ja miałem wymienianą poduszkę z dołu (taka łapa) - kosztowała mnie coś około 280zl. Z tego co pamiętam jest jeszcze jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizard766 Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Aso nic mi nie powie owszem mogę u nich zamówic częci ale nie podadzą mi ich numerów.Mechanik twierdzi ze jest poducha silnika pod akumulatorem na ktorej lezy silnik ale jak opisuje w sklepie z czesciami to daja mi takie male g..wno i mechanik twierdzi ze to nie ta tylko od dolu jest jakas duza z lapa na ktorej lezy silik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 lizard766 byłeś ? pytałeś ? Ja byłem wiele razy - pytałem, widziałem (na monitorze) i żadałem. To ja (TY) jesteś klientem i koleś MUSI ci napisać - łaski nie robi. Jesteśmy w EU i masz prawa z których nie korzystasz ani nie spróbujesz skorzystać. On ma ci powiedzieć, wytłumaczyć, WYOŚLIĆ za co masz zapłacić - jak ci wyośli ty poszukasz tego co potrzeba kupić gdzie indziej. Ja w ASO Renault się ostatnio targowałem ze skutkiem dla mnie korzystnym. Poza tym co za problem samemu ściągnąć program serwisowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi