Leos Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Witam. pytnanie moje dotyczy zamiany chłodnic z megane coupe ph1 rok 1997 silnik 1,6 8v do megane classic ph1 rok 1998 silnik 1,6 8v czy chłodnica z coupe bedzie pasowała do mojej megany classic? do wymiany mam chłodnice wody oraz chłodnice klimatyzacji do tego oczywiście wentylator. drugie pytanie to czy da sie wymontować dolny pas podtrzymujący chłodnice i czy bedzie także pasował do mojego classica? widziałem tam jakieś śruby ale nie wiem czy nie jest zespawany w jakimś miescu. [ Dodano: 2007-05-03, 23:25 ] naprawde prosiłbym o szybką podpowiedź i odpowiedź z racji tego ze jutro mam dobić targu i kupić ewentualnie te chłodnice. [ Dodano: 2007-05-04, 14:38 ] dobra panowie tacy jesteście prędcy w odpowiedzi ze sam se odpowiem! a wiec pasuja oby dwie chłodnice. własnie jes zamontowałem z małą przeróbką i działa elegancko. temat zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 ja nie wiedzialem wiec na mnie prosze nie krzyczec... przy okazji dzieki za informacje, przyda sie dla innych. czy temat zamknac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Widać nikt nie miał takiego problema i nie sprawdzał tego. Teraz mamy "pierwszego" znawcę tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 to ja mam pytanie ;P czy chłodnica z klimą oraz wiatrakiem w scenic'u phII 1.6 16V jest taka sama jak w classic'u HB oraz QP ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi