Frikko Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 witam.prosze o pomoc zwiazana z inspekcją na mojej desce...Pokazuje sie inspekcja oleju.jak to usunąć?jak to ugryźć.jestem nowy.megane kupiłem wczoraj...wybaczcie ale wiem mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 W Megane I nie ma inspekcji oleju. Co dokładnie się pokazuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 hehe moze zamiast kółeczek pala ci sie kreseczki :) przy inspekcji oleju a to znak ze trzeba wymienić/ dolAĆ olej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frikko Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 teraz zostałem kompletnie zbity z tropu.pokazuje sie napis oil z takim jakby kluczykiem...czy to nie inspekcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 A poziom oleju jest w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frikko Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 poziom oleju idealny.Ojinau jeśli chodzi o kółeczka to zaobserwowałem działanie stojąc autem stromo z górki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi