dwspit Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Witam jestem nowy i planuję kupno scenica I ph1,a więc mam kilka pytań: a)przy jakich wersjach silnikowych mógł występować zegarek analogowy zamiast obrotomierza ? b)jaki to silnik?90km? tutaj obrazek obrazek c)czy wersja bez halogenów przeciwmgielnych i el.szyb może mieć abs ? jak poznać ,że jest abs na pierwszy rzut oka? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)Mam nadzieje ,że pomoże mi to w kupnie bo mam jednego na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 a) nie wiem, najuboższa wersja wyposażenia miała zegarek. 1.6 8V c) Auto ze zdjęcia ma abs, poznasz po kilku takich samych przewodach zmierzających w jednym kierunku ;) Na tym zdjęciu widać je po lewej stronie na dole, pod komputerem (chyba 6 sztuk równolegle, zielone). Wklej linka do ogłoszenia to się obejrzy całe auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 1) Scenic chyba tylko w pierwszych latach produkcji miał zegarek zamiast obrotomierza i to chyba tylko w najuboższej wersji 3) przed prawym nadkolem, czyli po lewej stronie jak się stoi przed maską jest takie coś z dużą ilością rurek, jest to właśnie pompa ABS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwspit Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi