enro_o2 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Witam, Muszę wymienić katalizator ale mechanik powiedział mi, że jak założę zamiennik to będą problemy z sondą lambda. Czy to prawda ? Oryginał kosztuje ze 2tys z uniwersalny koło 200zł... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 NIe sądzę żeby zamiennik powodował jakiekolwiek problemy. Kto do 9 letniego samochodu zakładałby katalizator za 2kPLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Pewnie się znajdą tacy co ich na to stać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 pytanie podstawowe : dlaczego chcesz wymieniać ? wyciąć i wstawic rurke trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enro_o2 Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 [Cięcie] Jak wstawię rurkę to mi badań nie przejdzie... Czy możecie mi podpowiedzieć jaki zamiennik będzie pasował ? Proszę nie cytować postu 1:1 jak się odpowiada bezpośrednio pod nim - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 :lol: noooooo badania...zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 a wyciecie spowoduje jakies problemy z kompem itp ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Nie, raczej nie powinno. Jednak 100% pewność bedziesz miał dopiero po takiej "przeróbce". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi