sexiserach Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Witam ! Czy ktoś z posiadaczy meganek z silnikiem 2.0 8v f3r mógłby podzielić się informacją jakie przewody odchodzą z lewej strony kolektora. Wiem że jeden łączy kolektor z listwą wtryskiwaczy. Drugi kruciec (grubszy) mam zaślepiony jakąś taśmą i nie mogę dojść co tam było ? Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 na ftp pikurowym w książce serwisowej o megane masz dokładnie omówiony ten silnik wraz ze zdjęciami wiec na pewno dojdziesz co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sexiserach Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Tak mam książkę ale zdjęcia są mało czytelne a odnośnie tego elementu akurat nic nie znalazłem :| No ale spróbuje raz jeszcze w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 jak chcesz to mogę Ci fotę mojego silnika zrobić, ale napisz dokładnie o które elementy CI chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sexiserach Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Chodzi mi o kolektor ssący a właściwie jego lewą stronę (patrząć od przodu przy otwartej masce) jest tam na dwóch śrubach z boku takie jakby kółko plastikowe z kilkoma (chyba trzema) wystającymi krućcami. No i jeden jest pałączony gumowym wężem z listwą wtryskiwaczy a obok niego jest jeszcze jeden u mnie zaklejony taśmą klejącą jakąś i chciałbym wiedzieć czy wszyscy tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_80 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam wszystkich czy ktos odpowiedzial na to pytanie jakie przewody tam dochodza bo mam podobny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobi42 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam podłącze się do tematu. Wie ktoś od czego jest ten zaślepiony wężyk ? Dodano: 20 cze 2012 - 01:29 Widze że sami znawcy są na tym forum i bardzo chętnie pomagają innym użytkownikom ;) czy naprawdę tak ciężko jest zajrzeć pod maskę i zobaczyć od czego to jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 :)^ A to ciekawe, a tu co masz ?? Czyżby nie taki sam temat i dodatkowo Twój. No popatrz szukać się nie chce? Łatwiej obrażać innych ? Poza tym na forum zakładamy jeden wątek lub podczepiamy się do podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi