ferrit Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Jak zdjąć obudowę lusterka zewnętrznego w celu pomalowania na kolor nadwozia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek37 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 O Ile pamietam to zginasz lusterko do szyby od spodu delikatnie musisz podwarzyć cienkim śrubokrętem obudowe i delikatnie zdjąć (uwaga na zatrzaski ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 nie zawsze udaje się tą obudowę zdjąć...ma 4 zatrzaski ,które łatwo się urywają .Mi za pierwszym razem urwały się choć uważałem .Za drugim woalłem ściągnąć całe lusterko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro_89 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 najlepiej wyjac szklo i beda widoczne miejsca zatrzaskow, podwazasz plastikowe elementy orgraniczajace wypadniecie zatrzasku i pozniej odgiece zatrzaski i nakladka wychodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Szkiełko się tylko podważa czy trzeba też jakieś zaczepy puścić? :) ferrit jak pomalujesz to daj znać ile Ci to wyszło lakierów różnych poproszę :) a pro po czy ktoś malował klamki? jakieś doświadczenia jak to wychodzi w użytkowaniu itd. czy lakier się lepi albo odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Jak się ociepli ,bedę malował klamki i listwy w lolor nadwozia ,widziałem tu parę aut ,i chłopaki sobie ładnie pomalowali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi