zbylo76 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Witam, Usłyszałem dziś fajne określenie dla Scenica. Nie wiem, może jest już znane, ale ja słyszę pierwszy raz. Otóż nasz pękaty autobusik to: Muminek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 popularne to Szczeniak Szczeniaczek i Sceniol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 KIOSK na CB mnie tak nazwali "ty w tym zielonym kiosku " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 A ja dla odmiany ostatnio spotkałem się z taką nazwą Megane; Renault Migrena 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Scenic - Ścigacz 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Robak, za "ty" na CB powinieneś im/mu się pięknie odwdzięczyć ;-) ja znam takie fajne : Taczka ale to sie raczej tyczy tylko jednej sztuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 A ja na określenie ogólnie Megane słyszę: "nigdy więcej Renault" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsliwa Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 "Świnka", "Świniak" ,"Świniacz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 moje dziecko nazywa to auto "trumna" - nie wiem ciemne szyby to spowodowały no ale na Twingo żony mówi "żaba" to normalne a na Golfa IV kombi zielonego " krokodyl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Moja córka jeszcze do niedawna mówiła autobus Teraz mówi raz "reno" a raz "scenic" - czyli już powoli poprawnie. Aha ma 3 latka obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 kipi, moja faktycznie autobus czasami też mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi