wojti2001 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 A wiec tak, jest po wgraniu nowego softu (swiatla dzienne) i teraz mam dwa pytanka do wasz czy macie podobnie. 1. Gdy mam zaciagniety reczny i chce wbic wsteczny to czujniki cofania sie nie zalaczaja, gdy zwolnie reczny to sie zalaczaja, tez tak macie ?? 2. Zniknal mi dzwiek zamykajacego sie auta, czyli jak odchodze i karta znika z pola czujnika, lusterka sie skladaja to mialem wczesniej dzwiek a teraz jego brak, da sie to jakos ustawic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 1. Przed wgraniem jestem jeszcze i sytuacja jest taka sama. Zaciągnięty ręczny = czujnik się nie załącza dopóki go nie zwolnisz. 2. Nie wiem, nie mam hands free ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
civic Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Tez mam dzienne i wszystko działa jak przed ich włączeniem czyli sygnał dzwiekowy pozostał jak zamyka sie auto, jedz do ASO bo pewnie cos pozmieniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi