Kam1l Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Witam. Orientacyjnie spytam się ile osób było by zainteresowanych sterownikiem do lampki wew. uniwersalnym do centralnego zamka. Rozjaśnianie i przyciemnianie, gaśnie po przekluczeniu zapłonu. Profi robota (za jakiśczas będe miał dostęp do dośc sporej ilości ) Cena to ok 40 zl. Ktoś chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Profi robota Ja tą profi robotę mam w standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Hm W kupejkach z tego co wiem chyba każdy ma Ale w takich np. astrach jest straszny szit. Nie wiem jak w innych wozach jest właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 W poldolocie miąłem i scenicu też mam. W standardzie, zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 W Citroenie, Volvo, Maździe też są. Brat w Astrze z 2000 roku też tak miał. Właściciele maluchów na pewno dadzą Ci zarobić, bo tam seryjnie takie coś chyba nie występowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Astra II tak ? albo jak Ci sie popsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 w hb też mam w standardzie ale zapytam kolege bo ma malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Kam1l, zgadza się, Astra II, wszystkie auta, które wypisałem powyżej 2000 roku. albo jak Ci sie popsuje Moje Renówki się nie psują :evil: :evil: :evil: Czasami tylko trzeba się nimi zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi