Hubertg Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Od kilku tygodni nosze sie z zamiarem kupienia meganki 2.Pod uwage biore wyposazenie , kolor i silnik 1.6.Czy warto zainteresowac sie czyms takim? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9942537 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek bydgoszcz Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Witam Wygląda ładnie(aż za ładnie) pytanie tylko co robi ta tajemnicza część luzem w bagażniku? To chyba cewka. Kolejny temat to czy warto inwestować i płacić za tak wysoką wersję wyposażeniową (ta nawigacja to pewnie i tak nie do wykorzystania w Polsce)? Bo może warto poszukać wersji po liftingu z 2006 roku? Ja mam ph 2 a moja rodzina ph1 i widzę różnicę w jakości (cewki są już inne,przepustnica made in germany,komuter po polsku ). A co do tego auta to mnie zastanawia duża ilość pyłu na górnej ramie drzwi z lewej i prawej strony - czyżby ktoś naprawiał dach i pył lakierniczy został w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Kolejny temat to czy warto inwestować i płacić za tak wysoką wersję wyposażeniową (ta nawigacja to pewnie i tak nie do wykorzystania w Polsce)? warto ją mieć, uwierz. Navi jak najbardziej działa w Polsce i gdzie tylko jej dasz mapę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertg Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 czy warto inwestować i płacić za tak wysoką wersję wyposażeniową Własnie taką wersje chce nabyc Jak to bywa z autami sprowadzonymi, nigdy nic nie wiadomo.Zastanawiajaca jest dośc niska cena.Przynajmniej licznik nie byl kręcony ;-) A co do tego auta to mnie zastanawia duża ilość pyłu na górnej ramie drzwi z lewej i prawej strony - czyżby ktoś naprawiał dach i pył lakierniczy został w tym miejscu Taki egzemplarz wymaga dokładnego sprawdznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
23markus Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Cudów nie ma. Wystarczy wejsc na kilka serwisów z autami z Francji zeby sie przekonać, że tak wyposażonego auta z 2005r w tej cenie NIE MA. Mocno walony na co wskazuje m.in pogięta tablica rejestracyjna. Z drugiej strony walony nie znaczy zły. Na stacji diagnostycznej powinno się wszytsko wyjaśnić Mozna na przykład usłyszeć "No czołg w niego nie wjechał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Hubertg, jesli interesuje cie pewny i zadbany samochód to mam taką Megane II do sprzedazy Jest to Megane II w wersji sedan z silnikiem 1.6 16V. Jest to auto mojego ojca zakupione w 2006 r. w jednym z lubelskich salonów Renault jako nówka. Ojciec jest jego pierwszym włascicielem. Przebieg to 43 tys km. wersja wyposażenia to Sport Way + skórzna kierownica, alumy, oraz oryginalne chromowane nakładki zabezpieczajace progi. Kolor srebrny matalic. Samochód nigdy nie było rozbity i nie brał udziału w wypadku czy stłuczce. Jesli interesuje Cię to auto to pisz, podam wiecej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek1976 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 A co myślicie o tej: http://allegro.pl/item766523347_pilnie_ren..._6_16v_lpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 To Meganka z naszego forum: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=17406 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoni Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ta niebieska megane II, coś dziwnie wygląda deska rozdzielcza po stronie pasażera jakby klejona,a może tak wyszły zdjęcia i nie widać przednich napinaczy pewnie sie schowały po wystrzale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi