pelson91 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Więc widzisz, przy tak dużym przebiegu zaczynają się już dziać cuda, tego się boję. btw dzisiaj przekroczyłem 150k km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Nam w Megi pękło 160kkm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 ja mam na liczniku 220 000 tysięcy i nic sie nie dzieje, więc mie wiem dlaczego mam trzymać megane do 180 000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Hmmmm, u mnie w chwili obecnej 212 tyś i nic nie puka, nic nie stuka i nic nie wymaga wymiany Mam na to sposób , Dbaj o mnie a Cię nie zawiodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miles Teg Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 U mnie pokazało się ostatnio 207 tyś, za 2 tygodnie wymieniam rozrząd. Następny w kolejce do wymiany wachacz i tarcze z przodu oraz sprzęgło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Dbaj o mnie a Cię nie zawiodę :P Jak dbasz tak masz... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Kilka dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwo27 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ile maksymalnie może przjechać Meganka II? Bez poważniejszych napraw silnikowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSMITHx Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Kupiłem około miesiąc temu megane I 96r 1.4 silnik hatchback z przebiegiem 191 k km Mam nadzieje że nic się nie posypie w najbliższym czasie. poki co to wymieniłem na dzień dobry rozrząd z płynami i filtrami (800zł) Do wymiany były jeszcze tylny zamek centralny w prawych drzwiach (jeszcze nie zrobiony) i siłowniki od klapy bagażnika- gościu dziś mnie 100 zł za to skasował Jest to moje pierwsze auto (które kupiłem i sam utrzymuje). wcześniej jeździłem około 1 roku cienkasem ale to mojej mamuśki i to już przeszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo2204 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 w mojej jest przebieg 168741mil tzn cos okolo 270kkm silnik chodzi nie najgorzej, czasem faluja obroty ale podejrzewam ze to przez krokowy, do tego skrzynia halasuje ale z zewnatrz auto wyglada na prawie nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Moja Renia ma 255kkm i silniczek chodzi bez zarzutu , jak narazie nie zauważyłem aby brała olej albo się pociła :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limakcki Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 moja ma na liczniku 175000 ale jest kręcona przez poprzedniego właściciela o jakieś 100k więc tak naprawdę ma ok 275000 co 10kkm wymiana oleju z filtrem (mobil 1 mineralny 15w40) nie bierze anigrama oleju wszystko gra i bucy jak narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_26 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Moja megi IphII z 99r ma 206tys km i wszystko w porządku. Olej wymieniany co 20tys po za tym wymieniane klocki i rozrząd a i łożyska jedynie w kołach a tak to tylko jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam Megi rocznik 1997 Classic, silniczek 1.6E, posiadam ją już roczek, przyjechała z Holandii, zrobione już ponad 12 tyś. km, obecny stan budzika to 220500 ;-) Myślę, że do jakieś 50 tysi jeszcze nią zrobie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgo76 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Witam wszystkich. mam Megankę z 97r 1.6b, 75KM i mam przejechane 287 tyś, no ale miałem już wymienioną głowicę i skrzynię, ale ogólnie sprawuje się dobrze, i mam zamiar pojezdzić jeszcze trochę, to tylko samochód więc części się zużywają. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi