VonKisiel Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Witam! Więc zamówiłem nową megi. Kolor noc grenlandii i beżowe wnętrze. Teraz coś mnie tknęło, że zrobiłem wielki błąd... Beżowe wnętrze, przecież w zimie wykładzina będzie mocno ufajdana. Co poradzicie? Dzwonić do dealera i zmieniać na czarne wnętrze? Czy może są jakieś sposoby, żeby to wnętrze utrzymać w czystości. Chciałbym się jeszcze zapytać jak wypada silnik 1.9 dCi. PROSZĘ O POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
civic Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Ja mam jasne wnetrze, wystarczy na zime kupić dywaniki czarne i po kłopocie nic sie nie zabrudzi, moja Megi ma 7 miesięcy i wszystko jest idealnie czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 17 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 a na lato masz jakieś dywaniki jasne ? gumowe ? materiałowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ty będziesz o to dbał - Twój wybór. Co zrobisz jak będzie 50/50 odp. Rzuć monetą. Są teraz takie środki, że nie ma problemu z czystością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 ok. Proszę jeszcze o odpowiedzi forumowiczów, którzy mają w swoich autach jasną tapicerke. Druga sprawa to światła biksenonowe. Słyszałem, że nie warto ich kupować bo zaraz się spalą na polskich drogach czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 a co mają polskie drogi do spalania? Jak masz możliwość to lepiej brać ksenon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 nie no bo słyszałem, żę dziury i w ogóle to że się zaraz spalą. Czyli to tylko mit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jakieś bajki :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
civic Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Wersja privilege jest fabrycznie wyposażona w jasne welurowe dywaniki, na zime warto sie zaopatrzyc w czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 a orientujecie się może czy u dealera do ręki dostane czarne czy trzeba jakoś wcześniej zamawiać? Odbiór mam na styczeń 2010 więc będzie zima . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurczak89 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Weź na zimę gumowe-materiałowe szybko opijają się wodą,szyby czasami przez to bardziej parują itp.A na sezon letni jak najbardziej materiałowe,beżowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
civic Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Wynegocjuj u dealera, aby dorzucił do auta dywaniki na zime, a jak nie to w allegro mozna kupic za okolo 80zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 okej dziękuje wszystkim teraz pozostalo oczekiwanie jeszcze 2,5 miesiąca :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcat Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Więc zamówiłem nową megi. Kolor noc grenlandii A czy można gdzieś na jakiejś fotce zobaczyć jak się ten kolor prezentuje na samochodzie? Przymierzam się do kupna i zastanawiam się nad kolorem. "Noc grenlandii" mi się wydaje ciekawy, ale ciężko się zdecydować jak się go widziało tylko na kwadraciku w katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 wejdź na renault.pl konfigurator i wybierz kolor. Będziesz miał miniaturkę samochodu ;P a zaraz poszukam zdjęcia megi w tym kolorze ;P trzymaj linka Megi III Noc Grenlandii [ Dodano: 2009-10-18, 21:08 ] kurczę. Mi starczyło to co jest na renault.pl ;P fotek nie mogę znaleźć. Może ktoś inny wrzuci fotki swojej fury w tym kolorze. Ja odbiorę ją dopiero w styczniu więc trochę byś musiał czekać ;/. No ale pomyśl, noc grenlandii chromowane klamki i relingi, ksenony do tego jasne wnętrze jak na mój gust fura będzie wyglądać szałowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi