pit24316 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Tak, ale zauważ że na załączonym zdjęciu jak i na innych zdjęciach zegarów z obrotomierzami przewodu białego pod 6 nie ma. W mojej megance też go nie ma, a chciałbym coś kupić i wymienić zegary jak najprościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cnl Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Przecież na zdjęciu , które załączyłeś pod pin 6 szarej kostki jest podpięty biały kabel. A jeśli w Twojej Megi go nie ma (tak jak u mnie) to trzeba go poprowadzić z komputera a dokładniej ze złącza wielostykowego pin 12 . //edit Szara kostka to ta pierwsza z lewej na zdjęciu które załączyłeś, licząc na niej piny (od dołu) pod pin 6 masz podpięty biały przewód. (zaznaczyłem to na zdjęciu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit24316 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Dzięki za opamiętanie mnie, nie zwróciłem uwagi na to, ze szara i brązowa kostka są odwrotnie zabudowane niż pozostałe. To by rozwiązywało problem, na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi