pecado Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Tak podejrzewałem, że się nie zrozumieliśmy, ale też jest opcja, że może to ja nie zrozumiałem pytania zacytowanego (cyt. #2) w tym poście http://megane.com.pl/viewtopic.php?p=147730#147730 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 W której wersji lusterka składają się automatycznie?W Sport Way by DrNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 I potem rodzą sie legendy nt nieczęsto spotykanego SW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasilewp Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 pecado inaczej zrozumiałem pytanie, szyby oczywiście z pilota się zamknie po dwukrotnym kliknięciu , a co do lusterek to tylko z pokrętła mogę złozyć, w sumie jak by się zamykały z pilota byłoby super :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Zatem wszystko mamy jasne, ew. zainteresowani nie będą niepotrzebnie szukali tej opcji - o to chodziło Tak, mi równiez czasami jej brakuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeslaw555 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Jakoś nie wierzę że można siedzenia tylne położyć na płasko w kombi ,zawsze oparcie leży trochę po skosie .no chyba że nie wiem czegoś . Pytanie było o meganki z niemiec jest taka ,ja nie widzę w niej nic złego ale może inni mnie poprawią. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasilewp Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 da radę na płasko, wczoraj przetestowałem, siedzenia tylne podnoszą się do przodu a w ich miejsce wchodzą oparcia, oczywiście ze zdjętymi zagłówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi