peso Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Witam. Mam wystrzelone poduszki w Renault Megane II więc deska do wymiany, ale spotkałem sie ostatnio z ofertami regeneracji takich desek. I teraz moje pytanie czy ktoś już cos takiego robił i czy po włożeniu poduszki powietrznej od pasażera bedzie to bezpieczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 peso, Ciekawi mnie wygląd takiej deski jak masz możliwość i chęć to prześlij zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peso Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Na żywo tego nie widziałem znalazłem tylko taką oferte na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Daj linka, bo to trochę dziwne. P.S. nie poszukuję taniej okazyjnej Megane II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Podklejają co się da tak coby nie było widać - zupełnie się tego nie da zaszyć. Chyba, że powkładają z modelu bez poduch. Jedna sprawa megi II nie było bez poduch przednich więc chyba że wyleją plastiki od nowa :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peso Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Już nie ma tej oferty ale facet był gdzieś spod Kielc i jak rozmawiałem z nim przez telefon to powiedział ze deska jest cała pokrywana jakimś materiałem i nic nie widać . Tylko teraz ciekawe jak się to zachowuje a razie ponownego wystrzelenia poduszki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Faktycznie taka deska jest w cenie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peso Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Najtańszą jaka znalazłem to 2500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 http://allegro.pl/item193832283_renault_me...ka_air_bag.html tu masz za 2000zł używka. ale trochę w szoku jestem, że to tyle kosztuje :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peso Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 A to tylko sama deska do tego jeszcze poduszka kierowcy i 6 napinaczy. A regeneracja kosztuje 350 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 tak ale dolicz potem jeszcze 6 poduch i napinacze ;-) i brak pewności, że potem dobrze zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peso Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Wystrzelone mam tylko 2 czołowe ,4 poduszki zostały. Ale własnie meczy mnie jak to zadziała żeby nie było więcej szkód niż pożytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Wystrzał poduch i napinaczy (na 100% też poszły) = wymianie sensora (komputera) airbag, a to dodatkowe kilkanaście setek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 ja mialem cos w stylu regeneracji deski samochod byl po stluczce i tak jak u ciebie strzelila poducha pasazera dziura po poduszce jest jakos zaklejona czy cus a na deske jest naciagnieta skora lub cos w stylu skory z tym ze troszke gumowate w dotyku jest to tylko w miejcu gdzie byla poduszka pasazera, reszta deski jest bez zmian ogolnie wyglada to bardzo dobrze, jak pierwszy raz siedzialem w samochodzie to nawet nie wiedzialem ze ktos cos dlubal a nie zrobila tego fabryka, nie ma zadnych zmarszczek itp, kolor jest idealnie dobrany do reszty deski, wg mnie wyglada to lepiej niz seryjnie 8-) jutro wrzuce fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peso Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Dzięki czekam na zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi