pavlik Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Ja wywalilem i wstawilem strumienice w obudowie przypominajacej katalizator. Autko wcale nie dostalo mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosck Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Jak są 2 sondy to pod tą 2gą za katem podpina się emulator udający prawidłowe wskazania sondy - tak przynajmniej słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hydraulikbp Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 a co zrobić gdy katalizator padł a po instalacji nowego zapala sie kod błędu że kat nie sprawny ? Mam taki sam problem, nawet sonde wymieniłem ale po dwóch dniach wywala znowu lampke i jest jedna rzecz druga sonda ma cały czas ta samą wartość tzn. 409,92mV. A poza swiecaca lampką zadnych innych objawów niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 druga sonda ma cały czas ta samą wartość tzn. 409,92mV. Jest niesprawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hydraulikbp Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 ale ta jest nowa Boscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 hydraulikbp, a czy przypadkiem nie były lutowane końcówki? Może monter nie ma wprawy z lutownicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hydraulikbp Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 to ja zakładałem i kable zaprasowywałem a znam sie troche na tym bo nasza firma zajmuje sie automatyzacja wiec chcac niechcac kabelkologia jest mi troche znana. ale dzwoniłem do firmy gdzie kupowałem sonde i musze znalezc gwarancje bo po niedzieli bede w łodzi to im ja podrzuce. ale moze masz racje zaraz wykrece sonde i przejrze połaczenia bo pozniej wymieniali mi katalizator i moze pociagneli za kabel a po drugie ten kabel ostatnio wisi wiec moze zaczepiłem zaraz sprawdze podepne pod kompa i napisze [ Dodano: 2008-09-20, 12:13 ] no niestety kable sa podłaczony dobrze a sonda dalej ma 402,92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 hydraulikbp, zamień miejscami sondy, będziesz miał pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 sonda dalej ma 402,92 Miernik jest sprawny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Wiem, że uwielbiasz lakoniczne wypowiedzi, ale nie przeszkadza to w czytaniu.. zaraz sprawdze podepne pod kompa i napisze Może nie ma co sie z nia bawić tylko podjedź do gostka i wymień ją - sprawdzając czy to aby na pewno dobry model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hydraulikbp Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 model dobry miernik sprawny, co do lakonicznych odpowiedzi to jak sie rozpisze to napewno nikt juz niebedzie wiedział o co mi co mi chodzi. Jak znajde gwarancje to ja oddam tzn sonde bo jest na gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 A ja wlasnei dzisiaj wywalilem katalizator bo brzeczal. Wkrecalem w niego juz wczesniej wkrety do kartongipsu ,na chwile sie uspokoilo ale znowu zaczelo brzeczec. Pozatym z wydechu smierdzi spalinami jakby kata nie bylo wcale wiec pewnie juz nie spelnia swoich zadan... Auto ma przejechane 230000km.Po wujeciu i zajrzeniu w niego ceramika jest cala ,nie powypalana, wiec zaraz pojdzie na Allegro Wstawilem zamiennik z tlumikiem i jest git ,auto cichutko chodzi ,a co do przyspieszenia...nie zwrocilem na to uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gunsior Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Mi też zaczęło dzwonić. Jak długo tak mogę jeździć?? Nie mam zamiaru wymieniac sondy, kasowac błedów itp. Do MARCO_J - Gdzie kupiłeś zamienik i za ile Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Gdzie kupiłeś zamienik i za ile ;) Dzięki. Allegro oczywiscie od 80-do 120zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobii Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Mi właśnie zaczął parę dni temu brzęczeć... Co na to polecacie? Napiszcie co zrobiliście z tym u siebie i czy patent się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi