snap Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 wlasciie otomoto ale dalej rodzynek :lol: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2700451 jak ja choruje ta te zderzaki :lol: jakby ktos nie wiedzial to samochod byl robiony w polsce :lol: a carzone sprzedaje zderzaki rs'owe na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Z przodu jeszcze ujdzie ale tyl mi nie podoba. Co innego silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptr Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Felgi ładne, reszte bym wyciepł :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Widziałem go na ATS w Pile i faktycznie auto jest zachwycające, profesjonalnie robione i super jeździ. Gdybym miał tę końcówkę kwoty to od razu bym brał. :-/ zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 eeee tam, słabe :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi