evolution1 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Chciałem kupić nowe a tu rybka bo są: 203 i 228 ( średnica ) a w/g numeru z Dialogys'a to 7701 205 339 czyli 228, to które wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol_696 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 203 były napewno w IphI czyli do 03.99r a co do IphII to nie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Kombi jako wyjątek ma 228,5, a sedan ,coupe i cabriolet 203,2. W wersji gdzie łożysko występuje z bębnem jest średnica 203,2, a w kombi jest albo tarcza albo piasta z łożyskiem a pusty bęben się do niej przykręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolution1 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Dzięki za info, rzeczywiście, pusty bęben jest przykręcany do piasty. -228,5! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gora85 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Jak byłem w sklepie to sprzedawca pow ze są dwie wersje jedne są mniejsze a drugie mają dodatkowe ramie na hamulec ręczny, i chyba większe. Ja mam beben razem z łożyskiem,jest przykręcony na jedną dużą śrubę jak dobrze pamiętam . rok 2001 1.6 16 V hetbeck. Czyli rozumie ze te mniejsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol_696 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Ty kolego masz te mniejsze,a to ramie do ręcznego cz jest,bądz go niema to tylko zależy od producenta cześci....jak nie ma to bez problemu się przekłada ze starych szczęk,przynajmniej ja tak robiłem i jest git. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gora85 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Czy to normalne że okładziny są cieńsze o ok Połowę od drugich jak na zdjęciu. Szczęki harta 46zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi