MD2811 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam mam renault megan scenic 1998 rok 1,6. Zauważyłem w bagażniku na lewej stronie zamek w tapicerce z napisem OFF. Pasuje tam kluczyk od stacyjki lecz nie wiem do czego on służy. Proszę o odp z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam kolege. Jeśli masz instrukcje to poczytaj a jesli nie masz instukcji to ściągnij z neta ;) W niej wszystko pisze. A tak krótko odpowiadając. Jeśli włozysz i przekręcisz kluczyk w tej "stacyjce" to wyłączysz cichy alarm w swoim samochodzie. Tj mruganie wszystkich świateł ;) Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Zapewne do wyłączenia alarmu fabrycznego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MD2811 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Dzięki kolego ale z czego się dowiedziałem to mój fabryczny alarm jest już przerobiony... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 MD2811, z tego wynika, że tajemniczy zamek może służyć do niczego, albo jako zapasowy bębenek do któregoś z zamków ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
procho Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 a gdzie dokałdnie to co znajduje sie kooolego ? bo ja u sibie nie widziałem czegos takiego, fakt mam coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 procho, przy megane i coupe był to montowane w schowku przed pasażerem ale tylko niektóre modele to miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi