patszym Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Witam, wierze, że ktoś sie na tym zna i potrafi mi odpowiedziec na pytanie gdzie sa bite numery nadwozia w megance 1999 (nowa buda). Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 lewy kielich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patszym Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 leman<-- dziękuję, a zatem szukam juz na kielichu amortyzatora [ Dodano: 2009-11-10, 20:05 ] nie juz tylko jutro chciałam powiedzic, bo jutro jade ja oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Tak po prawdzie, to jest to prawy kielich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek34 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Najprościej to kielich po stronie pasażera, no i naklejka na słupku między drzwiami też po stronie pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kullosiu Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 we wnęce koła zapasowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi