rubio Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam Jutro jadę oglądać ten samochód: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10566621 Chciałem Was prosić o opinię...może zobaczycie coś czego moje oko nie zauważy ;-) Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Jak na moje oko, to ta meganka ma poduszkę kierowcy z wersji przed liftem(brak chromowanej obwódki wokół znaczka renault na poduszce, przynajmniej tak mi się wydaje, bo zdjęcie jest niezbyt wyraźne) a przód jest od wersji po liftingu To świadczy o tym, że było coś kombinowane. Tak na pierwszy rzut oka to tylko to zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubio Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Dzięki, ale dzisiaj już była na przeglądzie i lipa... dostała w prawy przód...cały zawias i sprężyny nowe i felgi też nie ori więc dałem sobie spokój :-/ Jeśli ktoś z Was ma do sprzedania w podobnych pieniądzach to pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoni Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Odrazu widać że poduszka kierowcy z wersji przed liftem, a także dopinacze pasów są schowane po wystrzale. Napinacze tylnych pasów napewno też wystrzeliły i pasy są zablokowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Jak ja szukałem to jeden z forum koles mi to podesłał moze cie zainteresuje http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=17537 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
23markus Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 no i przebieg. 38000 z 2006. takie cuda zdarzają się niezwykle rzadko Walony i nie jeździł (co już zostało stwierdzone) lub kręcony licznik. Zgodnie z teorią logiki celowo piszę "lub" zamiast "albo" hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 no i przebieg. 38000 z 2006. takie cuda zdarzają się niezwykle rzadko no to kurde, tak to jest dbać o samochód albo używać jeszcze służbowego. Jak będę sprzedawał swój rocznikowy 2006 /a będę i biorę kombi/, to nie ma cholery licznik muszę kręcić najmniej do 50 tysięcy :-? . Bo 31 tys, polski, serwis ASO itp, nie ma siły uwierzyć- pewnie sfałszowałem papiery :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 scar, nie denerwuj się... ;-) Kolega napisał,że był auto sprawdzić...było uderzone,poducha wymieniona a koleś z ogłoszenia pisze,że bezwypadkowy.Dlatego ciężko w ten przebieg uwierzyc skoro w innych kwestiach się mija w ogloszeniu z prawdą :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 no i przebieg. 38000 z 2006. takie cuda zdarzają się niezwykle rzadko No mój ojciec sprzedaje Megane II 1.6 16V z 2006 r. z przebiegiem 43 tys km i przebieg jest jak najbardziej prawdziwy, bo ojciec kupił to auto jako nówke w salonie. Ale macie racje takie małe przebiegi to żadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Panowie, kolega prosił o konkretne opinie na temat zapodanego modelu a nie dyskusję jakie wy/rodzina/znajomi, macie przebiegi w autach Oraz Jeśli ktoś z Was ma do sprzedania w podobnych pieniądzach to pisać Jakoś nie widzę aby, któryś z Was chciał sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Prezes, to spójrz na post wyżej Rubio, prosiłeś żeby pisac jeśli ma sie do sprzedania takie Megane, więc piszę bo mam do sprzedania Megane II 1.6 16V sedan :P Tu masz moje ogłoszenie: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=17537 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubio Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 No dokładnie przebiegu już nawet nie sprawdzałem jak okazała się taka lipa...ogólnie autko Nik'a ładne. Szkoda że to kawałek drogi, ale będe dzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 [rubio, jesli masz jakieś pytania to zapraszam Auto jest naprawdę zadbane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubio Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Dziękuję Nik, ale jednak będę szukał diesla... Proszę zerknijcie na to: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10538352 czy coś oprócz wgniecenia z prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 rubio, nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi