rectosei Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Auto to według właściciela krajówka, więc do 2008 roku historia powinna być w książce serwisowej, względnie do szybkiego sprawdzenia w pierwszym lepszym ASO. Przebieg w sumie może być realny (gdyby wózek był z Niemiec to bym w takie coś nie uwierzył). Chyba warto podjechać i pooglądać z każdej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 rubio auto trzeba dokładnie sprawdzić w ASO, ale zanim pojedziesz zadzwoń i zapytaj o książkę serwisową. W/g mnie przedni zderzak był wymieniany, lewe tylnie nadkole pogniecione, gałka zmiany biegów mocno wytarta i faktycznie szybko się ściera, ale bez przesady - u mnie po 77k jest idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubio Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Wielkie dzięki...jutro będę oglądał więc wiem już na co zwrócić szczególnie uwagę...jeśli po oględzinach będzie oki to oczywiście w poniedziałek umówię się na wizytę w ASO. Pozdro [ Dodano: 2009-11-22, 14:14 ] Oglądałem i ogólnie spoko...wszystkie szyby ori z tego samego rocznika śladów napraw nie widać, szpary wszędzie równe, ksiązka serwisowa jest. Kilka małych otarć na zderzaku i nadkolach no i oczywiście wgniecenie z lewej strony z tyłu do zrobienia. Zaniepokoiły mnie tylko kiepsko spasowane plastiki(zaznaczyłem w których miejscach na zdjęciu) ale nigdy wcześniej nie miałem meganki, więc może to normalne [ Dodano: 2009-11-25, 22:33 ] Tak czy inaczej samochód kupiony 8-) dziękuje Wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi