T.Boy Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam! Posiadam alarm python sp3000(6672) Szukam umiejscowienia centralki i czujnika wstrząsowego. Gdzie to mogę znależć? Potrzebuje wyregulować tan czujnik (jest zbyt czuły). Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio2020 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 najlepsze miejsce dla centralki to miejsce miedzy skrzynka bezpieczników w kabinie a kolumna kierownicza najlepiej sobie całość zdemontuj i zobaczysz gdzie ci się ładnie schowa całość a dla czujnika wstrząsowego to 1 z takich miejsc np może być miejsce pod maska ja mam na kielichu od amortyzatorze przyklejony na dwustronna taśmę jest nawet miejsce do regulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Boy Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam. Znalałem. Centralka jest pod górną częścią deski rozdzielczej a czujnik wstrząsowy został przyklejony do obudowy nagrzewnicy. Co ciekawe ten czujnik jest zintegrowany ze sterownikiem czujników ultradźwiękowych Podobno montowane fabrycznie (mam fakture na monaż w firmie zewnetrznej). Problem raozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi