andix Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 poszukuje manuala do radia blaupunkt RG5 7 644 495 091 jest to radio z megane z 96' kupowalem autko i kobietka powiedziala ze wszystkie instrukcje sa w schowku, no i byly, ale brak od radyjka, udalo mi sie je odkodowac (bylo odlaczone), ale nie wiem jak zakodowac stacje, to radio to kaseciak, ale mi starczy nei chce kupowac nowego, jedyne co to chcialbym zakodowac stacje i problem z glowy moze ktos z forumowiczow posiada manual do takiego radyjka, albo do podobnego? szukalem na ftpie ale nic nie znalazlem na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Kodowanie stacji chyba w kazdym radiu, jest poprzez dluzsze przytrzymanie wybranego numeru (okolo 3s) po ustawieniu stacji radiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andix Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 mam problem z moim radyjkiem (to z pierwszego postu), odlaczylem je od zasilania na dluzszy czas i teraz jak je podlacze, stukam kod, wlacza sie i na wyswietlaczu jest napisane SPEECH i nic wiecej zero wydawania dzwiekow, przelaczanie stacji konczy sie tym samym, mignie zaprogramowana czestotliwosc i na powrot ten komunikat, nie wiem co zrobic aby zniknal, szukalem po necie ale nic nie widze na ten temat, poza wyjasnieniem ze to jakies sygnaly drogowe czy cos takiego zwiazane z RDSem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi