Miles67 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Zmieniam żarówkę z prawej strony, przepala się z lewej. Czy to regulator napięcia. Pomocy. :-( http://miles.jestmistrzem.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Przy następnej wymianie zrób to z dwoma żarówkami i nie powinieneś mieć problemu, albo będą świecić długo ,lub padną obie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miles67 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Coś o tym słyszałem, że dwie naraz czyżby to była faktycznie prawda. Z czym to może być powiązane. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tico0 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Miernik w rękę i będziesz wszystko wiedział 14,4V norma max ale dopuszcza się 14,6V wszystko co powyżej to układ ładowania do przeglądu i naprawy. Nie napisałeś jakie żarówki stosujesz (firma). Poza tym każda żarówka ma swoją żywotność i nie widzę tutaj nic dziwnego że żrówki przepalają się na zmianę świadczy to tylko że jest wszystko ok! Możesz wymieniać żarówki parami ale nie licz na to że spalą się obie jednocześnie no chyba tylko przez przypadek 1 raz na milion..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik_ku Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Miałem to samo gdy zakładałem żarówki z supermarketu.Teraz mam Philipsa i problem zniknął. Napisz jakie masz żarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miles67 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Dzięki za odzew. Sprwadzone miernikiem wszystkie wartości w normie. Żarówki wymienione na Philipsa. W tej chwili jest ok. Jeszcze raz dziękuje. http://miles.jestmistrzem.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi