mac19 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Mam dość nietypowy problem. Na plastik na desce rozdzielczej wylała mi się buteleczka środka zapachowego. Efektem tego jest spęcznienie farby i bardzo brzydko to wygląda. Czy są jakieś metody aby to usunąć albo chociaż trochę to zatuszować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dranas Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 ...spęcznienie farby i bardzo brzydko to wygląda... Pozostaje zamaskować czymś w stylu podkładki kameleon 8-) Nawet może się przydać na GPS, komórkę i inne akcesoria :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timomar Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Jeśli jest to element ,,twardego,, plastiku deski to proponuje coś takiego http://www.allegro.pl/item816427576_renault_scenic_od_2003_okleina_kokpitu_drewno.html sam się nad czymś takim zastanawiam ponieważ mam tak uszkodzony lecz minimalnie - też od zapachu - co do miękkiej górnej deski to pozostaje czymś to zamaskować http://www.allegro.pl/item809501589_nanopad_podkladka_antyposlizgowa.html wymiana elementu ekonomicznie jest nieopłacalna ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dranas Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 ...nanopad_podkladka_antyposlizgowa... To nic innego jak właśnie Kameleon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timomar Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 dranas, 8 min tego szukałem, jesteś jak Turbodymomen :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi