rahfal1 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 witam jat w temacie prosze o ocenę tego auta http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10597816 a moze macie jakieś propozycje w tej cenie z woj. śląskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Kolorystka wnętrza trochę pomieszana ( poduszka, obudowa kierownicy ), radio nie oryginalne i jakoś tani na 2001 rok i diesel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 W przednim zderzaku plastikowy element dookoła otworu na uchwyt holowniczy powinien być czarny na 99% Poza tym to co pisze marek_c, obudowa jest z phI. Wersja nie najbiedniejsza a halogenów brak :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Halogenów nie ma, a zaślepki są różne. Z tyłu z lewej strony coś się podziało. Prawe tylne drzwi, chyba źle spasowane, wydaje mi się że szczelina jest zbyt duża, albo tak na zdjęciu wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 zderzak przedni robiony, drzwi tylne prawe robione i radio. tyle znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opielowski Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Lampa przednia od kierowcy nówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahfal1 Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 dzięki za opinie a co sądzicie o tym http://kupuzywane.moto.onet.pl/renault-sce...-C10367609.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Moim zdaniem przebieg skręcony. Fotel kierowcy wygląda u mnie lepiej a przebieg ponad 132 tys. Na tylnej podłodze w bagażniku powinny być dwie maty wygłuszające, tu jest tylko po lewej. Większość Sceniców, które oglądałem miała zawsze dwie maty. Poza tym prezentuje się nieźle, mimo niezbyt bogatego wyposażenia. Silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 przebieg raczej ściema ale nie wygląda źle zatem niekoniecznie. Do sprawdzenia przez ori dokumenty auta (dzwoniąc do ostatniego wbitego serwisu). Ogólnie warte zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi