Maks1975 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Witam ponownie. Moja Megi jest uroczą damą,ale psotną mocno. Otóż kontrolka od świateł poz. i mijania raz działa a raz nie. Jak pojeżdżę po dziurach (droga wiejska) to się zapali kontrolka, ale jak ruszam spod domu to ani razu się nie zapaliła jeszcze. Cóż to może drodzy koledzy nie łączyć ( przerywać)? Zaczyna mnie to drażnić.. Pozdrawiam. E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 poszukaj czy żaróweczka od kontrolki dobrze się trzyma i czy wiązka przewodów dochodząca do zegarów jest ok, może kostka się obluzowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 To zerknij przy okazji czy nie giną w tym momencie też światełka (wieczorkiem lub nocką) bo jeśli tak to stawiałbym na włącznik świateł lub kostkę połączeniową do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 a takie mam pytanie dortyczace kontolek swiatel albo jestem slepy albo nie wiem co :lol: w mojej mergance nie ma kontrolki od postojowych ??:lol: M I ph I 96r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Od postojowych nie ma ale jak włączysz mijania to świecą się i postojowe i mijania naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 to ze sie swieca pos i mij to wiem ale ogolnie troche dziwne to jest :lol: chyba w kazdym innym aucie jest od postojowych :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 W Lanosie nie ma nawet mijania, że już o postojowych nie wspomnę. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Kontrolka od postojowych jest. Ta sama co od mijania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks1975 Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Dzieki. Sprawdzimy z moim chopem i sie odezwe co bylo a chodzilo mi o to ze to jedna i ta sama kontrolka :lol: sie nie zapala Pozdrawiam cieplo E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 a chodzilo mi o to ze to jedna i ta sama kontrolka sie nie zapala Bo pewnie żaróweczka się przepaliła. Jeśli raz pali a raz nie to znaczy, że drucik woframowy raz przeskoczy i zetknie tak, że popłynie przez niego prąd a raz nie. Tak czy inaczej obstawiam żarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks1975 Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Witam. Chlopaki to jednak kabelek nie laczy. Rozebralismy conieco i okazalo sie ze w sumie jest ok. Tylko kabelek poluzowany. I juz dziala. Dzieki. Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi