TommiB Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Pamietajcie ze w MII 3d sa tylko 2 napinacze pasow z przodu. Po jednym na fotel. Po zewnetrznej stronie foteli nie ma napisaczy tylko pas konczy sie na takim precie ;-) W 5d sa 4 napinacze po wew i zew stronie. Natomiast w 3d zamiast tego sa poduszki pow. w siedzisku foteli - nie mylic z bocznymi poduszkami. Wiec standardowo MII ma 6 poduch: - 2 przednie - 2 boczne - 2 kurtyny - a w 3d jeszcze 2 w siedziskach mozna tez dokupic 2 boczne tylne (ale nie wiem czy w 3d tez) Co do przeprogramowania sterownika to ja placilem 100zeta - wgrywaja "zdrowy" soft pod dany model. Kazde strzelenie napinacza bedzie bledem dla sterownika, wiec kontrolka od airbagu bedzie sie palic. Przypominam rowniez ze na tylnych pasach tez sa napinacze!!! i rowniez one sa podlaczone do ukladu i wykazuja blad po strzale! Napinacz jest polaczony z e zwijaczem a nie w zamku pasa. Tylko srodkowy tylny pas nie ma napinacza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatta7 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 TommiB, wielkie dzieki!!! teraz mi sie zgadza wszystko mam dwa napinacze miedzy siedzeniami a próbowali wmowic mi ze mam 4 w 3 drzwiówce a co do poduszek to nie wiedziałem o tych w siedzeniu myslałem ze sa tylko 2 w oparciach a co do napinaczy z tyłu to sa ok tylko te przednie mi poszły mam jeszcze pytanie czy napewno wszystkie wydania 3d maja 8 poduszek bo nie ma rzadnych oznaczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommiB Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 prosze bardzo... ;-) No glowy sobie nie dam uciac, ale proponje zadzwonic do ASO i sie zapytac ;-) W kazdym razie std jest 6 + 2 w siedziskach dla 3d. czyli 8. Poszukaj na ftpie instrukcji do MII - tam jest wszystko opisane i pokazane na obrazkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly.high Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 no i ja odgrzeje kotleta. poradził sobie ktos z tymi wolno zwijającymi się pasami? czy można to zrobic jakoś szybko i bezproblemowo? to chyba narazie mója glówna bolączka w Megance. normalnie jak krew z nosa to się zwija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi