wilson1104 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Witam! Jak ogólnie wiadomo kanapę tylną odpina się wciskając dwa czarne zatrzaski na górze oparcia. Niestety jeden z nich zatrzasnął mi się w pozycji "wciśniętej" i nie mam pojęcia jak do niego się dostać?! :evil: Czy ktoś może mi powiedzieć jak zrobić aby wrócił na swoje poprawne położenie???? Jak odpiąć ewent tą gąbkę od metalu-oczywiście bez sado maso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 U mnie pomogło mocniejsze dopchnięcie oparcia i wyskoczył. Pacnij tak mocniej - może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson1104 Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 tzn. raczej niejasno opisałem. Ten przycisk pozostał wewnątrz kanapy (w dolnym położeniu), w takiej pozycji jak otwierasz kanapę-czyli wciśnięty :-/ Zapadka od zamka jest natomiast na bolcu w takiej pozycji jakby przycisk był " w górze" czyli zatrzaśnięta. Teraz można ją otworzyć podważając śrubokrętem zapadkę od strony bagażnika ale nie o to chodzi przecież. Siły x gwałt już użyłem i pukanie nie pomaga... :-( Ma ktoś jakąś złotą myśl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi