plushack_lodz Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam. W sobotę zabrałem się za drobne naprawy moje reni, m.in. wydłubałem siłownik z tylnich prawych drzwi bo był padł i postanowiłem popracować nad alarmem bo podczas załączania zapala się tylko lewa strona kierunkowskazów. Ku mojemu zdziwieniu okazało się że mam alarm "Noname" :evil: plus ktoś kto montował odwalił niezłą rzeźbę w g... :evil: Zero opisów i informacji co to jest. Wiem tylko że alarm ma płytkę BAS-1 (zdjęcie jak coś to zrobię później) a pilot jest taki ja w załączniku. W alarmie jest tylko wtyczka ok 16-18 pin plus jakieś obcięte grube 2 kable i antenka. Dodatkowo jakiś rzeźbiarz dołączył sterownik centralnego zamka i czujników Z ostatniej chwili... znalazłem coś co przypomina mój alarm a to coś nazywa się Tygrys ale z tego co pamiętam mam ciut inną płytkę (dosłownie ciut, te grube kable wychodzą bardziej z boku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibanezik Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ciężko stwierdzić co to za alarm. Chodzi Ci o to aby kierunki naprawić ?? ( żeby druga strona migała ?? ) czy jeszcze coś innego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi