MrTea Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 no ladnie to wyglada... a jeszcze ladniej bedzie ze srebrnymi ramkami wokoło. A teraz pytanie, ma ktoś może skan tarcz do megi do 99r, w wersji z elektronicznym licznikiem kilometrow a bez komputera pokoladowego? Był bym dźwięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Hej majsterkowicze! Ja też planuje zmianę kolorystyki zegarów - nurtuje mnie deep blue. Zapodajcie info ile trza zakupić żarówek, ile mieści się ich w budzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 poszukaj" opcja szukaj nie boli "bo bylo to juz dokładnie opisywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 bylo to juz dokładnie opisywane Łops! Szukałem, ale chyba po łebkach. Jak już jest, to szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 przepraszam, zapomnialem zaznaczyc, uzytkownik hosekk zamiescil tu niedawno post-przewodnik jak zmienic podswietlenie. post zostal wydzielony jako "how to" i przyklejony w dziale "tuning" LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Wie ktoś gdzie można dostać ringi do Megi II takie jak od RS mogą być srebrne albo czarne a najlepiej całe zegary od RS :) interesuje mnie przemalowanie tych srebrnych grubych ramek koło zegarów, da sie je ściągnąć do malowania ? Ciekawy jestem czy spasowały by takie zegary, wiem że są przeskalowane i na prawym zegarze jest predkość ale mi to nie przeszkadza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 na prawym jest V bo to tak zostalo po lifcie, i RS mial tak juz wczesniej a zegary fakt ladne, ja chce sobie takie tarcze zrobic i biale podswietlenie jak w LII albo MIIRS, po poniedzialku zaczne robote razem z golnym grillem (pon >> ostatni egzam w sesji :) jak na razie 2/3 zaliczone :)) oraz automatyczne lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 ja mam takie srebrne ringi fabrycznie ale raczej nie mozna ich zdemontowac DrNO, automatycznie skladane lusterka ? czekam na relacje :) a co do kratek to co myslisz o polakierowaniu pod kolor dolnej i gornej w grillu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 wg mnie wiocha ale to moje zdanie, ja tam wole spray, czarny mat. na to wosk recznie i zero problemow :) a lusterka automatycznie skladane po zamknieciu auta. tyle ze zaczalem OT, przepraszam i wracamy do tarcz. jak uda mi sie moje zdemontowac i zeskanowac ladnie to wrzuce na forum pliki z corel'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 bojanjjj, jak Ci idzie??? ja sadze ze do konca tyg skoncze projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 cze nie robię juz projektu bo czekam az firma moman zrobi Indiglo zegary, bedzie profesjonalnie no i ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 DrNO, w jaki sposób chcesz to drukowac pózniej? Masz na oku jakąś specjalną folię czy moze jakiś inny sposób? W sumie indiglo tez mi sie nie podoba (wydaje mi sie ze ten styl jakos to megi nie pasuje) a po za tym satysfakcja jest wieksza po zrobieniu tarcz samemu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 jazel cos wspominal ze ma jakas firme na oku. jak wroci do PL to sie z nim pogada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Jak pisałem indiglo mi sie nie podobaja, przynajmniej nie do megi a gotowe tarcze ktore mozna kupic sa takie jakies zwykle, postanowilem sam zrobic projekt tarcz.. sa wzorowane na Megi II... Wartosci prędkości zmienione o 10... Jak Wam sie widzi? Oraz calosc obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Fajnie wyglądają ;-) a robisz projekt do m I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi