MrTea Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 to sa wlasnie do Megi 1 ph1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 może chodziło mu do mII, szczerze probowałem zrobić taki projekt nawet DrNO wysłał mi swoj w połowie zrobiony zeby go po swojemu przerobic ale brak znajomosci corela zmusił mnie do zrezygnowania z planu tworzenia tarcz Jak miał byś ochote i checi to możesz zrobić do MII najlepiej od sporta :) nawet chętnie zapłace za taki projekt bo zanim sam to zrobie to po świecie będą jeździć Megane evo VII :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 to sa wlasnie do Megi 1 ph1 może chodziło mu do mII mi chodziło o to zeby były do analogowego zegara i ze normalna skala (20,40 itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Muszę przyznać że MrTea się postarał .. szacunek.. zaj.......te są!!!! Ciekawe tylko czy na projekcie się skończy czy też zrobisz je i zamontujesz??!! Aha analogowy wyświetlacz kilometrów mile widziany!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Driver, podeślij mi plik w corelu i jakies skany to w przyszlym tygodniu posiedze i postaram sie zrobić jakiś fajny projekt.. co do kasy to nie wygłupiaj sie Ja mam z tego i tak radoche a w dodatku moge zrobić coś co mnie bawi i komuś pomóc w dodatku.... Radek, co do analogowego licznika kilometrow to nie ma problemu tylko muszę znaleźć odpowiedni skan owych tarcz zeby wszystko pasowalo. A co do prędkościomierza to zaufaj mi ze wszystko jest wyskalowane jak nalezy tylko zmieniłem numerologie żeby było ciekawiej i inaczej (podobnie jak w MII) Tarcze raczej na pewno wykonam dla siebie na gotowo tylko jakoś po we wrześniu jak bedę już na miejscu w kraju... [ Dodano: 2007-07-15, 16:29 ] Sluchajcie, posiedzialem i pogrzebalem troche w necie iwyszlo na to ze megi 1 ma dwa rozne ksztalty tarcz.. Jeden taki a drugi taki Jak poznac ktore sa u mnie zeby nie rozkrecać licznika? A moze i jedne i drugie beda pasowac? :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 te drugie to pewnie do coupejki jak się nie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackos Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Znalazłem artykuł o tuningu coupe sprzed kilku lat i koles mial takie zegary. Komu się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 dobry bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 bajer moze dobry .. ale na dluższą mete bym chyba zgłupial majać takie zegary dzien w dzien przed swoimi biednymi patrzałkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi