torek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 właśnie, jakie żarówki, bądź diody podświetlają pokrętła od nawiewów? bo u mnie odkąd mam megi, to ta konsola nie świeci, i w końcu trza ją zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 t5w chyba, takie małe dziadostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1pz Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 U mnie (1996 r.) żadne pokrętło nawiewu nie jest podświetlone. Sądzę, ale nie jestem pewien, że one nie są podświetlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Źle sądzisz, w ph2 są podświetlane bo mam, w ph1 też są podświetlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 hmm, a w MII nie ma podświetlania pokręteł, dziwne :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 nie no na pewno jest, bo narazie we wszystkich ph2 widziałem.. zresztą bez podświetlenie jest mega ciemno ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy08021990 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 w phI idą takie same jak w zegarach. Pan w sklepie nazywał je pestki:P w swojej wszystkich razem wymieniłem około 15. I podświetlenie jest na 100% [ Dodano: 2009-12-02, 22:14 ] http://www.allegro.pl/item823138202_zarowk...ed_w5w_t10.html ja kupowałem z takim wejściem tylko całe szklane i były po 50 groszy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 tak, tylko że w ph2 w zegarach siedzą jakieś mikroskopijne diody. ;-) (zresztą był gdzieś na forum topik o tym) No nic chyba faktycznie kupie te t5w, a ile ich tam może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 3 są, ale nie wiem co z guzikiem od klimy, bo nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 diodka od klimy działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_CK Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgadza się, to żarówki T5W o mocy 1,2W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 oki, thx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszzG Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 a jest moze jakis manual do tego jak wymienic te diody? ponadto nie mam podswietlenia przy jednym przycisku od szyb, zegarku z termometrem i ogolnie w całej konsoli srodkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 aby zmienić podświetlenie przycisków od szyb ,manual już jest ,co do zegarka,są tam żaróweczki ,sam ostatnio zmieniałem,tyle,że na zielone .Ściągasz maskownice głośników,odkręcasz 2 torxy ,pod maskownicami,opuszczasz kierownicę i ciągniesz parapet do siebie,by wyskoczył z zatrzasków ,następnie masz już dostęp do panela z wyświetlaczem radyjka,termometra i kontrolkami pasów /otwarcia drzwi ;wystarczy odkręcić 3 torxy trzymające panel i wymienić żarówki . Poszukałem za Ciebie : Przyciski ---> http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=12716...ht=przycisk%F3w Jeśli chodzi o przyciski,możesz je zamienić na diody ,tylko ważne by dać rezystor odpowiedni by się nie spaliły .Ja miałem wszystkie sprawne ,żarówki,ale wymieniłem na kolorowe diody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszzG Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 dzięki wielkie. elektryk ze mnie taki, ze nawet nie wiem co to rezystor. domyslam sie tylko ze zmienia napiecie/natezenie pradu, wiec w diody sie nie bede bawił. mam ambitny plan uruchomic całą "dyskoteke" w kolorze czerwonym, a licznik i wyswietlacze na biało. jak myslisz? duzo rzeźby z tym bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi