ochnirob Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Szukam do mojej meganki (2005 rok) schowka na okulary montowanego obok kierowcy w podsufitce na oknem. Dzowniłem do ASO - 220 PLN :shock: Na szrotach też tego nie mają... Ma ktoś może jakieś sugestie lub namiary, gdzie to mogę znaleźć? Z góry wielkie dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Odezwij się do mnie na PW i napisz jaki chcesz kolor.Czarny czy jasny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Jeszcze taki link; http://moto.allegro.pl/item810036369_schow..._megane_ii.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ochnirob Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 pawelp2008, trochę mnie zastanawia, że do trzech modeli pasuje jeden schowek. Będę musiał zorientować się odnośnie rozstawu. Tak czy inaczej - dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 ochnirob, unifikacja, silniki też pasują do kilku modeli ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ochnirob Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 pawelp2008, Niby masz zupełną rację ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_mat Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Mam pytanie, czy do Scenica II ph I będzie pasował schowek na okulary od Granda, albo Laguny II bo jest ich znacznie więcej na aukcjach? Edytowane 11 Stycznia 2013 przez michal_mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 U mnie do poliftingowego z 2007 roku pasował lagunowski. Zdemontuj zaślepki jakie tam masz teraz i popatrz jakie są otwory w podsufitce i blasze, zapewne prostokątne, a wtedy kupujesz lagunowski z plastikowymi rozpórkami (klinami) na mocowaniach. Gdzieś już fotki wstawiałem, chyba dla użytkowników scenioli I, była już o tym dyskusja. W tym poście kol. ZygaM przedstawia na fotkach różnice w mocowaniach zależne od modelu i rocznika: http://megane.com.pl/topic/37614-schowek-na-okulary/page__view__findpost__p__289584 Ten post i kolejny też wyjaśnia różnice: http://megane.com.pl/topic/1235-schowek-na-okulary/page__view__findpost__p__289816 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi