umc91 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam serdecznie mam następujący problem , wczoraj przestały mi działać spryskiwacze do szyb .. tylni w ogóle nie działa zaś przedni tylko jeden z prawej strony i tylko takim strasznie małym ciurkiem się leje ze do szyby nie dostaje .. płynu jest prawie full nalane . Co jest przyczyna tego zjawiska ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 skoro ledwo co leci to znaczy żę pąpka pąpuje, prawdo podobnie masz pozapychane przewody spryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umc91 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 a sam sobie moge to przepchac jak cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 możesz spróbować zdjąć wężyk i mocno dmuchnąć, możę coś pomoże, a jak nie to podjeć do kogoś kto ma kąpresor i wtedy już napewno pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umc91 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 o super dzieki wielkie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 nie ma za co, po to jest te forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elinor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 A może płyn letni a za oknem poniżej zera ? Podpisy robi się we właściwy sposób po przez własny PROFIL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 temat poruszany na forum już był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markar74 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam. Miałem zapchane dysze od spryskiwaczy a wyglądało to tak, że z jednego otworu leciał płyn z dyżym ciśnieniem a z pozostałych "popsikiwał". Nie miałem kompresora, żeby przedmuchać, ale kupiłem sprężone powietrze w sklepie komputerowym (takie do czyszczenia klawiatury), dmuchnąłem do każdej z dziurek i już jest ok. Tylko te powietrze strasznie drogie 30zł za puszkę :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Tylko te powietrze strasznie drogie 30zł za puszkę :-P Powietrze jest gratis, puszka kosztuje 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi