sebcio76 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam Proszę szacowne grono znawców, właścicieli pieknych autek meganek o opinię na temat tych autek : http://otomoto.pl/renault-megane-1-9-dci-s...-C10474362.html oraz http://otomoto.pl/renault-megane-1-9dci-10...-C10400654.html za wszelkie sugestie podpowiedzi będe wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zarówno pierwsze jak i drugie auto nieźle się prezentuje. Najpierw bym obejrzał srebrną sztukę, ma niezłe wyposażenie i ładnie wygląda. W tym przypadku nie mam się do czego przyczepić. Niebieska ma grill od coupe, trochę gorsze spasowanie przodu. Fotele w niebieskiej maja lepsze trzymanie boczne Silniki jak najbardziej ok. Mam i nie narzekam. P.S. Ale posłodziłeś na początku tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 posłodziłeś ostro pierwsza i druga w bardzo przyzwoitym stanie. Generalnie ze zdjęć nie ma powodów do narzekań. Jedynie w pierwszej deko niski przebieg i odcień lakieru na drzwiach kierowcy coś mnie niepokoi choc może to być po prostu zdjęcie. In plus : dużo dużych zdjęć co sugeruje dobre intencje handlarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 To drugie ma wymienione radio. Pilot przy kierownicy jest, wyświetlacz jest, a radio inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 A mi się bardziej podoba druga sztuka. Kolorek superancki i widać, że zadbane autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi