Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Rekomendowane odpowiedzi

bo są wiodącym producentem? bo zajmują się tylko układem zapłonowym a nie wszystkimi dziedzinami (bosch przereklamowany choć świece kupuję bosch) nie wiem

[Cięcie]

O, a ja kupiłem Beru i po powyższych reklamach czuję się trochę nieswojo. Ale też ze swoich jestem zadowolony :mrgreen: . Tylko nie wiem, jak z cenami - bo ja za swoje Beru zapłaciłem jakieś 90 zł. Sprzedawca bardzo odradzał Boscha - akurat w kablach WN firma się ponoć nie sprawdza - a jak Wasze opinie?

Pozdrawiam

Ogólnie, nie można powiedzieć, że tylko i wyłącznie NGK są dobre i nic innego. Ja nadal jeżdżę na kablach orginalnych, a to już ponad 140tys. km i LPG niemal od zawsze. Z tego co pamiętam to akurat u mnie są to właśnie Beru.

• 2 tygodnie później...

No i w koncu kupielem Bougicord, ktore polecił mi sprzedawca części do samochodów francuskich ( podobno te oryginalne to wlasnie bougicord z logo renault'a :-/ ), a kosztowaly mnie 95 zl ( wiec taniej niz np Beru, NGK itp...no moze nieco drozej niz Janmor) Te stare ktore mialem ( 8 letnie oryginalne renaulta po blizszym obejrzeniu okazaly sie popekane z "osadem" na koncach.

:-D

No i w koncu kupielem Bougicord
Takie kable właśnie do tej pory miałem w swojej. Podejrzewam że na nich wyjechała z fabryki. Teraz mam Bosch za które zapłaciłem 135 zł i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam ;-)

• 3 miesiące temu...

Witam

Minely okolo 3 miesiace ...

Patrze pod maske, bo samochod cos slaby, gasnie czasem itd (zreszta myslalem ze to moze swiece do wymiany) a tu !!!!!!!!!!!! :shock:

Moje nowiutkie przewody Bougicord przepalone, przerwane i postrzępione ( tzn 2 z czterech), a pozostałe popękane!!!

Trochę mnie to wk.wiło, bo przecież miały być takie dobre i niezawodne, a teraz muszę reklamować.

Czyli generalizując: NIE POLECAM BOUGICORD ! :evil:

[ Dodano: 2007-09-18, 09:48 ]

Chociaz mam jeszcze jedno podejrzenie........moze to jakis gryzon?

:roll:

[ Dodano: 2007-09-18, 11:33 ]

Po wizycie w sklepie sprzedawca potierdził, że to był gryzoń (kuna cy coś). No cóż kupiłem nowe przewody i dodatkowo świece.

A propos: owołuję słona nt firmy

BOUGICORD JEST DOBRA ........i smaczna.

:D

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...