srg Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Polecacie jakieś do Megane I (98r) 1,6e 8V z LPG ??? Sentech, NGK, Janmor? Oczywiście najlepiej takie o dobrym stosunku jakość/cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 NGK, Sentech, Janmor. W tej kolejności. O ceny musisz podowiadywać sie sam i ocenić na co sie zdecydujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 jak z LPG to tylko w ponizszej kolejnosci NGK, NGK a potem ewentualnie NGK ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Vivaldi nie masz racji kolejność jest taka: NGK, NGK, NGK ewentualnie jak coś mniej kosztującego to NGK :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 E tam koledzy trochę przesadzają z tą reklamą NGK. Ja bym wybrał raczej NGK ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 dobra ale powiedzcie dlaczego NGK?dlaczego nie Bosh,champion czy inne?sam teraz kupiłem NGK ale nie wiem czy są takie super w porównaniu z innymi firmami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 bo są wiodącym producentem? bo zajmują się tylko układem zapłonowym a nie wszystkimi dziedzinami (bosch przereklamowany choć świece kupuję bosch) nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 ja też jeżdżę na NGK i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlods Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 [Cięcie] O, a ja kupiłem Beru i po powyższych reklamach czuję się trochę nieswojo. Ale też ze swoich jestem zadowolony . Tylko nie wiem, jak z cenami - bo ja za swoje Beru zapłaciłem jakieś 90 zł. Sprzedawca bardzo odradzał Boscha - akurat w kablach WN firma się ponoć nie sprawdza - a jak Wasze opinie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ogólnie, nie można powiedzieć, że tylko i wyłącznie NGK są dobre i nic innego. Ja nadal jeżdżę na kablach orginalnych, a to już ponad 140tys. km i LPG niemal od zawsze. Z tego co pamiętam to akurat u mnie są to właśnie Beru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srg Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 No i w koncu kupielem Bougicord, ktore polecił mi sprzedawca części do samochodów francuskich ( podobno te oryginalne to wlasnie bougicord z logo renault'a :-/ ), a kosztowaly mnie 95 zl ( wiec taniej niz np Beru, NGK itp...no moze nieco drozej niz Janmor) Te stare ktore mialem ( 8 letnie oryginalne renaulta po blizszym obejrzeniu okazaly sie popekane z "osadem" na koncach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 No i w koncu kupielem Bougicord Takie kable właśnie do tej pory miałem w swojej. Podejrzewam że na nich wyjechała z fabryki. Teraz mam Bosch za które zapłaciłem 135 zł i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srg Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witam Minely okolo 3 miesiace ... Patrze pod maske, bo samochod cos slaby, gasnie czasem itd (zreszta myslalem ze to moze swiece do wymiany) a tu !!!!!!!!!!!! :shock: Moje nowiutkie przewody Bougicord przepalone, przerwane i postrzępione ( tzn 2 z czterech), a pozostałe popękane!!! Trochę mnie to wk.wiło, bo przecież miały być takie dobre i niezawodne, a teraz muszę reklamować. Czyli generalizując: NIE POLECAM BOUGICORD ! :evil: [ Dodano: 2007-09-18, 09:48 ] Chociaz mam jeszcze jedno podejrzenie........moze to jakis gryzon? :roll: [ Dodano: 2007-09-18, 11:33 ] Po wizycie w sklepie sprzedawca potierdził, że to był gryzoń (kuna cy coś). No cóż kupiłem nowe przewody i dodatkowo świece. A propos: owołuję słona nt firmy BOUGICORD JEST DOBRA ........i smaczna. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badbart Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 yoouuuu.... jak zakupilem janmor (95pln) i jak narazie nie narzekam.... firma nawet otrzymala europejska nagrode jakosci w berlinie......czas pokarze jakie sa naprawde.... pozdrawiam weteranow renault...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam gdzie szukać konkretnego modelu przewodów WN do megi ? w sklepie bedą mieli jakąś rozpiskę jakie do którego modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi