bronius Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 marcinpoz, kable dobiorą Ci wg katalogu wejdź na stronę np intercarsu i przejrzyj co mają w ofercie do twojego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Byłem dziś w Norauto - bo o 19 miałem tylko ten motoryzacyjny otwarty po drodze i chciałem kupić przewody NGK ale jak mi powiedziano cenę to zrezygnowałem wyszło im 330zł za komplet przewodów NGK RN 652 , w necie znalazłem za 100 - 150 zł.chyba trochę za dużo nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 walcze z tematem kabli kolejny dzień...dotąd miałem założone BERU,maja przebicie (teraz wiem dlaczego radio szumi :D )chciałem NGK,jednak nie mogę znalezc za nic symbolu kabli dla swojego silnika,jesli nie NGK,to w takim razie jakie?Producentów jest masa,a lipy niemam zamiaru kupić,no i też nie mam zamiaru 300zł wybulić;bo tak krzyczą w moich okolicach :-/ na allegro widziałem BERU,jednak nie chciałbym by padły tak jak obecne znalazłem takie RC-RN1203,jednak na stronie intercars niedostępne. BERU ZEF 1094 (MEGANE 04.97 - 06.98 1,6 i 55-66 75-90 K7M 702-703 )wydawały by się dobre :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi