JanuszPorowski Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Moze ktoś wymieniał sam nagrzewnice czy to skomplikowana sprawa czy samemu mozna to w wmiare krótkim czsie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 A coś więcej napisz bo z tego co widzę to auto Megane ale jakie I, II rocznik? Innaczej w I a innaczej w II no i trochę zabawy jest ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszPorowski Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Megane I, 1996, 1.4 eco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Polecam zerknąć sobie na ftpa Pikuroweg ftp://renault:[email protected] w dziale manuale - Megane - Megane96-99 instrukcja - sciągasz strony od 258 do 290 (otwierasz plik megane 258-290.pdf) i tam od strony 275 masz podane co i jak rozdz. 12.2.5 - powinno wystarczyć Tu wklejam adres odnośnika do ściągnięcia tego pliku ale nie wiem czy się uruchomi - jak nie to wejdziesz jak wyżej i znajdziesz. ftp://renault:[email protected]/Manua...e%20258-290.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazsz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja wymieniałem nagrzewnice w mojej magance. Jest to dość dużo pracy. Samemu będzie ciężko. Ja musiałem ściągnąć kierownice, cały kokpit i dopiero dobrałem się do nagrzewnicy. Dodatkowo jest ona przykręcona na dwie śruby które znajdują się w podszybiu od strony silnika pod wycieraczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi