zerthimon Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Niedawno wymieniałem cały silnk i od tamtej pory cos jest nie tak. Najpierw zauważyłem, że czasem przy wbijaniu jedynki wskakuje mi wsteczny. mechanik wybadał, że to poduszka pod skrzynią walnięta. Okazało się, że była urwana. Wymieniełem i myślałem, że już jest ok. A tu dziś rano znów zamiast jedynki wsteczny wskoczył. Co to może być. Czy regulacja drążka od wodzika załatwi sprawę, czy to może coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Czy regulacja drążka od wodzika załatwi sprawę, Najprawdopodobniej to będzie rozwiązaniem. Warto spróbować bo to niewiele czasu Ci zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi