mkotek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Od kilku dni mam problem z wysłaniem jakiejkolwiem wiadomości prywatnej do użytkowników tego forum. Po napisaniu wiadomości (podaniu odbiorcu, tematu i jakiejś treści) naciskam "Wyślij" i wiadomość moja ląduje w folderze "do wysłania" i nic się z nia nie dzieje.... Próbowalem ją zaznaczać i klikać "zapisz". Ale i tak sie nic nie dzieje. Wiadomość nie zostaje wysłana, ani tez nie trafia do folderu "Zapisane". Czy może ktoś (administartor) jakoś pomóc? Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Z tego co zaobserwowałem, wiadomości są w folderze "do wysłania" do momentu kiedy odbiorca jej nie przeczyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 do momentu kiedy odbiorca jej nie przeczyta. Chyba do czasu, gdy odbiorca się zaloguje na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ...Chyba do czasu, gdy odbiorca się zaloguje na forum próbowalem wyslac przed chwilą wiadomość do Ciebie - patrzac na to że jestes zalogowany to powinna wyjść od razu - a siedzi u mnie nadal.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Do czasu, gdy odbiorca przeczyta wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Tak jak napisał CareK, i nie ma więcej nic do powiedzenia w tej materii. Było to już poruszane więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi