Vargas Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam. Dziś rano postanowiłem zaprowadzic autko do garażu gdyż sa wysokie mrozy i wpip śniegu wiec wsiadam odpalam i słyszę z deski rozdzielczej jak by wodo się przelewała, takie chlupotanie i za chwilke ucichło, więc dodałem gazu a tu znowy chlapocze woda szok . Nie wiem czy to poprostu zimno jest i wtedy słychać w silniku krążenie wody czy co? Ogólnie pierwszy raz się z tym spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 ja tez tak mam czasami i tez nie wiem o co chodzi z tym ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Cięcie dobra powiedz jak to się robi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 A czy ja mam wogóle nagrzewnice? co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 patrulo, Vargas, a może byście obaj wykorzystali opcję było, nawet temat jest podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 P_r_z_e_m_o, szukałem ale nie wiem jakie hasła wpisać :-x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 znaj me chamskie serce :-P LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 P_r_z_e_m_o, wielkie dzięki. Na wyciągnięcie nagrzewnicy jest za zimno gdyż trzeba całą deche ściągnąc a teraz jest za zimno, najlepiej sprawdzę czy trzeba dolać wody, ewentualnie odpowietrzyć. Teraz poszukam jak to właśnie sie robi :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi