kaczor4444 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 witam problem jak w temcie , za kazdym razem wlaczaja mi sie swiatła awaryjne dodam ze auto ma odpaloną jedną poduszkę, do tego nie działa mi sterowanie lusterek mozecie coś poradzić ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Sensor poduszek ma zapisane info o wypadku.Dopóki nie wymienisz sensroa albo nie wyczyścisz, będziesz miał tak za każdym odpaleniem auta. P.S Odezwij się na PW to pomoge ogarnać ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor4444 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 a odnośnie luterek masz jakis pomysł działa tylko prawe w dół a lewe jak włacze to automatycznie idzie w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Moze joystick jest uszkodzony ? z której strony jest auto uderzone ? w drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor4444 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 było w drzwi ale po wypadku działały jak dałem do blacharza i poskładali to własnie działają jak teraz pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi