sojer_10 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Mam byc moze glupie pytanie ale jestem laikiem co do samochod ;/(niestesty) czy lampy od megane I phII i megane I phII sport beda pasowac do megane sport z 97 roku;>? I jeszcze jedno pytanko bo kupilem nie dawno http://www.allegro.pl/show_item.php?item=845844689 i chcialbym to podpiac aby jak otwieram drzwi a aucie sie zapaly a gdy zamykam gasly;] domyslam sie ze trzeba sie podpiac pod obwod tego guzika(drzwi zamkniete -ciemnosc otwarte- jasnosc od drzwi?ale jak to zrobic najprosciej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 czy lampy od megane I phII i megane I phII sport beda pasowac do megane sport z 97 roku;>? Nie będą pasować, są zupełnie inne. Jarzeniówki podepnij pod zasilanie lampki sufitowej i będzie działać jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sojer_10 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 OKi dzieki wielkie I tak chyba zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 sojer_10, kolego, a powiedz do czego chcesz te neonki.? Ja do podświetlenia nóg użyłem zakupionych na allegro pasków z diodami led... Obawiam sie, iż tego neona nie będziesz miał gdzie przypiąć/przykręcić... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi