Tomasz Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Powiedzcie mi czy MII powinien mieć tą matę wygłuszającą po wewnętrznej stronie maski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 U mnie jest jakiś czarny materiał, jeżeli to ta mata to pewnie powinien być. Każde nowsze auto posiada chyba takie coś. Jak chcesz to podjadę i sobie pooglądasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Hehe wiem jak to wygląda. Pytam dlatego, że u mnie tego nie ma od nowości. Myślałem, że tak ma być, ale po zobaczeniu kilku MII z tymi matami zacząłem się zastanawiać nad tematem. Osobiście się nie zdziwię jeśli jest to kolejna rzecz, którą mi podpieprzyli w ASO. Jeśli ktoś wie dokładnie czy każdy model miał to na wyposażeniu to napiszcie. A może podjadę do ASO i otworzę maski we wszystkich autkach które u nich stoją i w razie potrzeby zrobię aferę :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 moja z 2003 też tego nie ma... przynajmniej odkad ja ją mam no i ja tez sie zastanawialem kiedys czy nie powinienem jej miec przypadkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ja mam moze zalezy od silnika, ja mam dci wiec moze to jest jako wygluszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja mam mocno wyposarzona benzyne i nie mam tej maty, a kuzyn kilka dni temu kupil gole dci i ma. Chyba kwstia silnika, ewentualnie serii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 zawsze mozecie sobie dokupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Można dokupić w ASO jedyne 180 zł netto dla mojego auta. Na szczęście mam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 pewnie to standard dla diesla - u mnie jest, a autko ma już 10 latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Ja w PB z 99 roku mam fabrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 ciekawe na ile tlumi prace silnika, bo przyznam sie szczerze ze byloby milo gdyby byl odrobine cichszy na wyzszych obrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 z tymi matami jest tak ze w standardzie maja tylko disle ale mnie też nie dawało to spokoju wiec pytałem w aso a oni zaproponowali mi abym zakupił za 430 zl [megiII] :shock: za taka cenę dałem spokój i postanowiłem poszukać coś na alegro ale nikt nie miał w sprzedaży więc rzuciłem zapytania do tych co sprzedają maski no i traiłem za 50 zł + przesyłka po założeniu stwierdziłem że różnica jest bardzo duża szczególnie przy dużych predkościach no i obrotach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Do MII Dialogys pokazuje cenę 138 netto + 2 spinki po 2 zł. Zapytajcie w ASO o numer części: 82 00 352 205. Chyba, że brakuje wam też maty między silnikiem, a kabiną. Ta kosztuje 186 netto plus kilka spinek po 2 złote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 wychodzi na to że w przypadku MII tylko diesle miały maty. Jeśli faktycznie spełnia swoją rolę to inwestycja ok 150 pln może być trafna. Przy okazji wdepnę do ASO :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 jakbys zainstalowal, podziel sie spostrzezeniami. a jakby co to sobote zajrze komus pod mache;-) bork bork! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi