rafik01 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam, zima mnie trochę zaskoczyła i niestety zamarzł mi płyn od spryskiwaczy. przy pierwszej próbie umycia szyby nie słyszałem pracy silniczka :) czy możliwe że zamarzł razem z płynem? proszę o informacje gdzie się znajduje ten silniczek i jak do niego dotrzeć żeby sprawdzić czy jest caly. Oraz jaki jest koszt ewentualnej wymiany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Tak, możliwe, wręcz prawdopodobne przy takich temperaturach. Nad prawym nadkolem. Wszystko kolego jest już na forum opisane. Dolej denaturatu to ożyję, jeśli go już nie dobiłeś długo podając napięcie. Pierwszy lepszy przykład z podobnym problemem http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=19179 resztę tematów sam znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik01 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 dzięki za pomoc, wypróbuje i dam znać z jakimi efektami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeko Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Hej, nie wiem jak w Megi ale w Xsarze był dośc słaby bezpiecznik od spryskiwaczy i wystarczylo chwile go "pokrecić" zamarznietego żeby sie spalił. Tak więc jak już oddtaje Ci fura i nadal nic to sprawdź najpierw bezp. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi